Kamera Overvågning

Kamera overvågning. (ITV)
Dan Group Alarm installerer alt inden for Intern og ekstern kamera overvågning. Vi har et kamera program med de bedste produkter til de rigtige priser. Vi forhandler produkter fra følgende leverandører AXIS -  HIK - Mobotix- Sony - Videotec - Arecont -  IQeye.

Vi er Milestone - Multieye - IQeye - Axis Certificeret installatør.

Hos Dan Group Alarm har vi kun produkter fra ovenstående leverandører, herved er vi sikker på at de produkter som vi leverer ud til vores kunder er i top kvalitet.

Vi installerer alt inden for kamera overvågning systemer.
Vi har også udlejningssæt til midlertidig overvågning. Skjult overvågning mm. Vi arbejder dog kun inden for lovens grænser.

Vi kan tilbyde komplexe løsninger der er intrigeret sammen med andre sikrings løsninger som Alarm og perimeter sikring. Overvågning via Termiske Kameraer som er sammenbygget med Megapixel kameraer.
 
Er du træt af at se ubrugelige video overvågnings billeder. Vi kan hjælpe dig med løsninger som kan bruges til senere efterforskning.
 
Ring til os og få et godt tilbud på kamera overvågning i mindst HD kvalitet. Du vil ikke blive skuffet over vores kvalitets systemer.
Kontakt os for yderligere oplysninger. ITV@dgss.dk eller på telefon 70232344
 
 
Overvågning af et Proces anlæg

 
Se nedenfor Termisk Kamera billede  af et område i total mørke.
TERMISK Kamera

Menu

Til forside
+45  70 23 23 44
Adresse:    Østerrisvej 3, 7840 Højslev   //   CVR: 15040009   //   E-mail: info@dgss.dk
Print
Sitemap